Ons Concept

Kapsalon, schoonheidssalon en lichaamsverzorging onder één dak waar kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en ontspanning voorop staan. Het totaalconcept houdt in dat diverse schoonheidsbehandelingen kunnen worden gecombineerd, zodat kostbare tijd kan worden bespaard. De behandelingen worden gerealiseerd op een A-locatie in de Zuidduinen van Noordwijk aan Zee.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en ontspanning staan bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Zowel in de kapsalon als tijdens de beauty- en wellnessbehandelingen wordt gewerkt met hoogwaardige producten met uitgebreide verzorgingslijnen, die meegaan met de tijd en werken aan verbetering van de huid- en haarconditie.

U kunt bij ons ook terecht voor bruidsarrangementen, combinatiebehandelingen en vriendinnenarrangementen.

Hélène Heemskerk

Eigenaresse / Beauty Therapist

Tijdens haar modellencarrière is ze blijven doorstuderen, en is zij is sinds 2003 Internationaal afgestudeerd als Beautytherapiste. Na veel praktijkervaring in het buitenland, heeft zij het instituut in 2007 opgezet. Het was de bedoeling om er uiteindelijk een Totaal Concept van te maken en dat is haar gelukt! Vanaf het jaar 2010 tot vandaag kunt u in haar Instituut terecht voor Beauty Therapie en vele beauty en Hair behandelingen die met elkaar te combineren zijn om zodoende tijd te besparen voor klanten met volle agenda’s.

 

Tot de dag van vandaag is ze nog steeds zelf werkzaam in het Instituut als Manager, beautytherapiste en visagiste, en kunt u terecht bij haar voor alle schoonheid en lichaamsbehandelingen.

Please reload

Ons Team

~ Your Wish Is Our Command ~

Beautifique

© 2017 Instituut Beautifique

  • Facebook - White Circle